keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Tuiki tavallinen päivä

Aamulla vein Palvelijattaren taas metsään. Sille pitemmälle lenkille. Siitä tulikin pitkää metsälenkkiä pitempi... eksyttiin. Eukko oli päättänyt antaa minun valita mille polulle käännytään. Ajatuksissaan tallusteli eikä noteerannut ympäristöä. Kun havahtui horteestaan ei yhtään tiennyt missä oltiin ja mihin suuntaan pitäisi kääntyä, kun kotiin halusi.

Onneksi meidän metsä on aika pieni. Eksyksissä ollessakaan ei tarvitse monta tuntia kulkea, kun väkisinkin törmää tuttuun maamerkkiin. Tänään se oli kartano. Eikä tietenkään muisteta sen nimeä. Mutta hyvin se toimi, sillä kotiin päästiin ihan oikeaa polkua.

Varjoisessa kohdassa virtaava puro oli vasta vapautumassa jäistä. Ääni oli kuin musiikkia.

Metsässä linnut kahisuttelivat lehtiä ja toiset pitivät konserttia puissa.

Lenkin jälkeen Palvelijatar pyöräytti omilla kätösillään minulle lihapullia. Itselleen Sillä oli pakastimessa valmiita kalapullia. Kyllä me syötiin!


Nyt on iltalenkki tehty. Mitähän eukko räplää keittiössä? Saas nähdä tuleeko iltapalaksi lihapullia vai puruluu. Kyllä ne pullat kiinnostaisi enemmän.

6 kommenttia:

 1. Huh onneksi löysitte kotiin mutta kuten sanonta kuuluu 'kapernaumin kautta' :) Kotona tehtyjä lihapullia, on sulla herkut !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, jälkeenpäin Se aina nauraa, että lenkit ei ole yhtään jänniä ellei välillä vähän eksy. Tänään aamulenkin jälkeen Se teki itselleen sorkkahoidon. Minua varten pyöritellyt lihapullat ei maistuisi yhdellekään ihmiselle, mutta koiran suussa ovat täyttä herkkua ;)

   Poista
 2. Onneks ette sentään eksyneet mettään ihan kokonaan, ku ei ollu eväitäkään mukana. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nälkä se onkin paras kompassi. Kyllä alkaa oikeat suunnat löytyä, kun vatsat kurnii kuin leijonat, hihi.

   Poista
 3. Ihana pitkä lenkki teillä on ollut! Hyvä juttu, että se Palvelijatar on noin hajamielinen ja aatoksissaan - saat jalkailla kunnolla. Komea kartanokin siellä teilläpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sikälikin hyvä, että lenkki venyi, kun nyt povataan taas sateita ja kylmää tänne etelään ensiviikon puolellekin. Ei siinä kelissä viitsipitkään tepsutella. Juuri nyt on tuuli voimistunut ja kohta taatusti sataa vettä. Mutta eihän me olla sokerista ;) Sinnitellään!

   Poista

Kiitos kommentista ja tervetuloa uudelleen!